Oogsten Koken en Eten
Leuk en leerzaamEen leuke en leerzame activiteit voor groepen van 10 tot 20 personen: Oogsten, Koken en Eten. U gaat het land op, krijgt een interessante rondleiding met uitleg over de teelt van biologische groentes en oogst producten onder deskundige begeleiding. Vervolgens bereidt u zelf uw eten, de verrassende en originele recepten liggen klaar en ik sta u bij met raad en daad. Daarna is het genieten van de gezamenlijke arbeid. De afwas wordt voor u gedaan! |
![]() |
![]() |
BetrokkenheidEen activiteit om samen te doen! Met uw medewerkers, collega's, vrienden of familie. Door het gezamenlijke doel: het voorbereiden, bereiden en nuttigen van een maaltijd, is iedereen betrokken. Een leuke ervaring. Het gaat niet om culinaire prestaties, iedereen kan meedoen. U maakt kennis met de biologisch-dynamische groenteteelt en eet een super gezonde maaltijd. |
Op maat, naar uw wensenSamen met u stemmen we het menu af en met alle diëten houden we rekening. Naar wens kan er vegetarisch, veganistisch of met (biologisch) vlees worden gegeten. Dagen en tijdstippen zijn in overleg te plannen en de activiteit duurt ongeveer 4½ uur. Afhankelijk van het menu en het aantal mensen varieert de prijs tussen de € 30,- en € 45,- per persoon. Desgewenst kan aansluitend overnachting worden geregeld in nabij gelegen hotels. |
![]() |
![]() |
ContactNeem voor overleg contact op met Alberta Rollema |
![]() |